Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättningar av texter och dokument

Professionell översättning av texter och dokument inom juridik, finans, teknik, samt medicin och marknadsföring.

För att få en professionell översättning av texter och dokument så har man tidigare varit tvungen att besöka en översättningsbyrå. Med ny teknik och tack vare internet så kan detta nu klaras från ditt kontor eller från din laptop hemifrån.

Vi är en ISO certfierad global online översättningsbyrå och erbjuder professionell högkvalitativ översättning en tjänst där du sänder och mottager dina översättningar direkt över internet. Den kvalitet vi levererar är den samma som du får om du skulle vända dig till en traditionell översättningsbyrå som The Business Translator, vi lämnar nämligen kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar.

Våra översättare är alla fulltids facköversättare och auktoriserade översättare.

Med facköversättare menas en person som inte enbart är lingvist – översättare utan också har en fackkunskap inom ett specifikt ämnes område, det kan vara ekonomi, teknik, IT eller t.ex. medicin. Bland våra översättare har vi geologer, läkare, forskare, ingenjörer, jurister och ett stort antal andra yrkeskategorier. De har alla det gemensamt att de har en universitetsutbildning och mycket lång erfarenhet både som översättare och inom sitt specifika kompetensområde. Vi tillhandahåller översättningar av samtliga typer av dokument och i stort sett samtliga filtyper.

Vi översätter inom nedanstående ämnesområden:

 • Juridik
 • Ekonomi och finans
 • Teknik och IT
 • Medicin
 • Marknadsföring
 • Transport – import/export
 • Allmän översättning, betyg, intyg, CV etc.

Nedanstående är de mest förekommande filformaten:

 • Corel Ventura och Interleaf.
 • MS Office; Word, PowerPoint, Excel, Access och FrontPage.
 • Taggade format. HTM, HTML, DHTML, SHTML, XHTML, XML, SGML, WML, PHP, ASPX, TEX med flera, inklusive JavaScript och liknande filtyper samt RSC, DLG och properties-filer.
 • Indesign
 • Olika standardiserade format, exempelvis TXT, RTF och CSV.

The Native Translator är också världsledande på certifierade och auktoriserade översättningar. Med över 5 000 professionella översättare och dygnet runt tjänst finns vi tillgängliga just när du behöver oss.

Ladda upp ditt dokument, betala säkert med ditt kreditkort eller över PayPal, vi garanterar din anonymitet och full sekretess. Inom 24 timmar men oftast fortare har du minimum 3 A4 sidor eller 900 ord professionellt översatta av en översättare som också är kompetent inom det specifika ämnesområdet. Om du har frågor innan du beställer din översättning så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en professionell online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group och är certifierade enligt ISO 17100. Vi är specialiserade på kvalificerad text- och dokumentöversättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>