Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättare till och från engelska; juridik, finans, medicin och teknik.

Professionell facköversättare och auktoriserad översättare till och från engelska

Här kan du beställa en professionell översättning mellan engelska och fler än 25 språk online och över 100 via vår företagstjänst. Vi utför kvalificerad översättning av dokument och texter till och från engelska inom finans, juridik, medicin och teknik. Våra översättare är professionella översättare med målspråket som modersmål, det vill säga om du beställer en översättning till engelska så göra översättningen av en översättare som har amerikansk, brittisk eller australiensisk engelska som sitt modersmål beroende på dina preferencer. Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför.

Vi utför professionell översättning till och från engelska inom dessa fackområden:

  • Allmänna texter
  • Finans och ekonomi
  • Juridik och officiella dokument
  • Marknadsföring och reklam
  • Medicin och farma, patientjournaler
  • Samhällsvetenskap, EU
  • Teknologi och IT

The Native Translator's översättare till och från engelska är alltid universitetsutbildade

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har målspråket som modersmål. Beställer du en översättning till engelska så har översättaren engelska som modersmål och bor och lever i ett land där man talar den variant av engelska du vill översätta till. Detta för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande språkutvecklingen. Utöver att våra engelska översättare är mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet så är de också branschspecialister och kan terminologin inom det specifika ämnesområde de översätter.

Auktoriserad översättare mellan engelska och 25 språk online

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

Vi efterstävar alltid att så långt möjligt använda lokalt auktoriserade och certifierade översättare för att det aldrig skall råda tvivel om översättningens giltighet.

Översättning mellan engelska och över 100 språk

Vi översätter mellan engelska och 25 språk online eller 100 via vår företags tjänst bland dem: Arabiska, BKS, Bulgariska, Danska, Finska, Franska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Koreanska, Nederländska, Norska, Portugisiska, Rumänska, Ryska, Spanska, Svenska, Thailändska, Tigrinia, Turkiska, Tyska, Somaliska.

Översättning till och från engelska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

Du kan betala för din engelska översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Här kan du både få en offert och beställa en översättning, klicka på PRISKALKYLATOR.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad  översättningsbyrå och en del av The Translator Group ett globalt språkföretag. Vi utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade översättningar till och från engelska.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>