The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättare till och från engelska; juridik, finans, medicin och teknik.

Professionell facköversättare och auktoriserad översättare från bl.a. svenska till engelska och engelska till svenska direkt online.

Här kan du beställa en professionell översättning mellan engelska och över 30 språk. Vi utför kvalificerad översättning av dokument och texter till och från engelska inom finans, juridik, medicin och teknik. Våra översättare är professionella översättare med engelska som modersmål. Som ISO17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför.

The Native Translator's engelska översättare är alltid universitetsutbildade

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har engelska som modersmål och bor och lever i ett land där man talar den variant av engelska du vill översätta till. Detta för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande språkutvecklingen. Vi översätter till samtliga variater av engelska dvs. utöver brittisk engelska också till amerikansk och australiensisk engelska.

Utöver att våra engelska översättare är mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet så är de också branschspecialister och kan terminologin inom det specifika ämnesområde de översätter.

Auktoriserad översättare från svenska till engelska och engelska till svenska online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning mellan svenska och engelska inkluderande auktoriserad översättning till/från engelska av t.ex. avtal, domar, kontrakt, betyg, registerutdrag mm. Här kan du läsa mer om Opens internal link in current windowauktoriserad översättning till engelska.

Översättning till engelska med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär att de engelska översättningar vi utför är korrekta både språkligt och terminologiskt. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal.

Säker betalning online

Du kan betala för din engelska översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Offert och kontaktinformation

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad  översättningsbyrå och en del av The Translator Group ett globalt språkföretag. Vi utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade översättningar till och från engelska.