The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översätta texter professionellt online

Professionell översättning av texter inom juridik, finans, medicin och teknik mm.

The Native Translator är världsledande på certifierad och auktoriserad översättning av finansiella och juridiska dokument och texter online. Med över 5 000 professionella översättare så kan vi översätta texter och dokument oavsett ämnesområde och utför kvalificerad översättning inom juridik, finans, medicin och teknik.

Våra översättare är erfarna facköversättare

Med facköversättare menas en person som inte enbart är lingvist – översättare utan också har en fackkunskap inom ett specifikt fackområde, det kan vara ekonomi, teknik, IT eller t.ex. medicin. Bland våra översättare har vi jurister, geologer, läkare, forskare, ingenjörer och ett stort antal andra yrkeskategorier. De har alla det gemensamt att de är universitetsutbildade och har lång erfarenhet både som översättare och inom sitt specifika kompetensområde.

Oavsett med vad och när du behöver hjälp så kan vi hjälpa dig med att översätta dina texter och dokument. Vi översätter alla typer av texter och i de flesta förekommande textformat. Vår dygnet runt service innebär att du oavsett tidspunkt och oavsett var du befinner dig alltid kan få professionell översättningshjälp.

Professionell text- och dokumentöversättning mellan 25 språk online

Vi översätter texter och dokument mellan 25 språk online men över 100 tillsammans med vår företagstjänst Opens external link in new windowThe Business Translator. Juridisk översättning av ett avtal eller kontrakt från svenska till japanska kl 03.00 svensk tid – inga problem, vi går igång. Ett ”letter of credit” från tyska till engelska en söndag eftermiddag, vi levererar senast måndag morgon. Översätta gymnasiebetygen till engelska en lördag förmiddag – självklart, de är klara på kvällen så att du kan sända din ansökan till det amerikanska universitet du så gärna vill studera på (kom bara ihåg att betyg skall översättas som Opens internal link in current windowauktoriserad översättning). Om du har frågor innan du beställer din översättning så kontaktar du oss på Opens window for sending emaile-post, vi finns tillgängliga dygnet runt.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att utföra kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.