The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Översätt dina texter och dokument professionellt online.

Facköversättning inom juridik, medicin, teknik, finans samt marknadsföring online.

När du snabbt och effektivt behöver översätta en text eller dokument och handlingar så är The Native Translator en effektiv samarbetspartner. Vi är en specialiserad översättningstjänst fokuserad på högkvalitativ översättning inom juridik, finans, medicin och teknik.

Våra översättare är facköversättare med kompetens inom det fackområde han eller hon översätter. Bland våra översättare finns marknadsförare, läkare, ingenjörer, revisorer, advokater mm. 

Att använda en facköversättare är en kvalitetsgaranti

Våra översättare har en solid bakgrund, de är universitetsutbildade och har minimum 5 års erfarenhet som översättare på fulltid och de flesta väsentligt mer än så. Kvalitén på en översättning definieras inte enbart av att översättningen är grammatiskt korrekt utan stavfel utan i lika stor grad av att en korrekt terminologi använts. Detta förutsätter att översättaren har djupgående förståelse för ämnesområdet, förstår texten och naturligtvis är välbevandrad i terminologin. I många tillfällen kan terminologin vara företagsspecifik och därför upprättar vi alltid vid större uppdrag eller längre samarbeten en företagsspecifik terminologidatabas.

Auktoriserad översättning inom juridik och finans

Behöver du översätta betyg och andra intyg där det är ett krav att översättningen utförs av en auktoriserad översättare så hjälper vi naturligtvis till med det också, vi är världsledande på certifierad och auktoriserad översättning och levererar direkt över internet, behöver du ett original så sänder vi det med vanlig post.

Få en snabb Opens internal link in current windowoffert online nu, vi kan starta översättningen omgående och leverera i morgon! Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar och auktoriserade översättningar online.