The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Örebro översättningstjänst en översättningsbyrå på nätet

Proffesionell översättning i Örebro - ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Behöver du få hjälp med en översättning? Ställer du krav på att den skall vara av hög kvalitet och priset rimligt? Har du också lite bråttom men vill helst inte köra och lämna dokumenten på någon översättningsbyrå? Då har du kommit rätt!

Professionella översättningar mellan 25 språk online

The Native Translator är en certifierad översättningsbyrå som utför professionella översättningar mellan de 25 största språken och våra grannspråk direkt online, t.ex. engelska, tyska, franska, spanska, italienska, kinesiska, japanska, koreanska, norska och danska.

Facköversättningar - vi kan din terminologi!

Vi översätter alla typer av dokument inom juridik, medicin, teknik, marknadsföring och ekonomi men också webbplatser, e-post mm. Tack vare vår stora stab med fler än 5 000 översättare så har vi professionella översättare online dygnet runt, redo att ta sig an just dina dokument. Vi är därför mycket snabba och kan leverera din översättning på kort tid. De översättningar vi levererar är alltid gjorda av en översättare som har kompetens inom det ämnesområde som översätts sk. facköversättare samtidigt som de också har målspråket som sitt modersmål. 

Auktoriserad översättning med leverans i morgon!

Behöver du en auktoriserad översättning? Inga problem, det tar det inte längre tid eller kräver mer av dig än andra dokument. Allting sköts snabbt och okomplicerat via vår hemsida. The Native Translator är en bred översättnings tjänst som finns tillgänglig för dig dygnet runt, oavsett om du bor i Örebro eller någon annanstans.

Vad kostar det att översätta - detta måste vara dyrt eller?

Nej, vi är faktiskt en av de billigaste översättningsbyråerna i Sverige och detta tack vara att vi inte har stora kontorslokaler som skall värmas upp, hyror som skall betalas mm. Just det att all vår personal arbetar hemifrån gör att vi inte bara är billiga, vi är också miljövänliga något att tänka på nu när vi ser hur klimatet snabbt förändras.

Vill du veta precis hur mycket det kostar att översätta ditt dokument - ladda upp det i vår Opens internal link in current windowportal så får du svaret på under 1 minut. Hela processen är anonym. Behöver du mer information innan du beställer din översättning så når du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.