The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Luleå översättningsbyrå

Professionell översättningsbyrå i Luleå en onlinetjänst.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som tillhandahåller professionell facköversättning och auktoriserad översättning inom teknik, juridik, finans och medicin direkt över internet.

Våra översättare är universitetsutbildade med minimum 5 års erfarenhet som professionella översättare på fulltid och specialiserade inom sina respektive fackområden. Dvs. de översättningar vi levererar är inte bara rent språkligt korrekta utan tack vare att våra översättare har ämneskompetens så är också en korrekt terminologi använd genomgående i texten eller dokumentet.

Kvalitetssäkrade översättningar

Vi tillämpar mycket strikta procedurer för att säkra att vi levererar den kvalitet som både du och vi förväntar. Detta börjar med rekryteringen av våra översättare och fortsätter med de procedurer som vi tillämpar för att kvalitetssäkra den enskilda översättningen. Allt detta är beskrivet i vår SOP som också beskriver hur vi hanterar en situation där vi av någon anledning inte når upp till våra kvalitetsmål.

Enkel orderprocedur

Du beställer och får levererat din översättning direkt över internet. Om du beställer en auktoriserad översättning och behöver ett original så levererar vi detta med posten, du skall räkna med 2-5 dagar för leverans. Gå till vår Opens internal link in current windowöversättningsportal för en snabb online offert, på under 1 minut så har du både pris och förväntad leveranstid. Behöver du mer information innan du beställer så når du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.