The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell kvalitets översättning

Professionell kvalitetssäkrad juridisk, finansiell, medicinsk och teknisk facköversättning direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad global fullservice översättningsbyrå, som till skillnad från de flesta översättningsbyråer hanterar alla uppdrag direkt över internet. Detta gör att vi kan utföra kvalificerad översättning billigare än de flesta av våra konkurrenter.

Vi utför professionell facköversättning inom juridik, finans, medicin och teknik. De översättare vi använder är universitetsutbildade auktoriserade översättare och facköversättare med minimum 5 års arbetslivserfarenhet. De är specialiserade inom sina respektive ämnesområden och kan terminologin.

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar. Det innebär konkret att de översättningar vi genomfört är färdiga att använda utan vidare redigering. Skulle vi mot förmodan leverera en översättning som inte lever upp till dina och våra kvalitetskrav så omarbetar vi den till du är helt nöjd.

Sekretess en självklarhet

All vår personal är bunden av sekretessavtal och endast medarbetare som i sin yrkesutövning har behov för att se ditt material har tillgång till detta. Vi sänder och tar emot data med SSL teknik och kan om nödvändigt både sända och ta emot material krypterat. Vi ingår gärna specifika sekretessavtal för särskilt känsliga projekt.

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.