The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Karlstads översättningsbyrå en ISO 17100 certifierad översättningstjänst online

Vi utför professionell översättning inom juridik, finans, medicin och teknik direkt online.

Vi vågar påstå att Karlstads smidigaste översättningstjänst heter The Native Translator. The Native Translatpr är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå online och vi hjälper dig med att översätta alla typer av dokument såväl auktoriserad översättning som kvalificerad facköversättning och detta oavsett om det gäller dig som privatperson eller ditt företag. Behöver du översätta ditt betyg, en medicinsk journal, ett domslut, vigselbevis, hemsidan, en teknisk manual eller en turistbroschyr? Det spelar ingen roll inga uppdrag är för små eller för stora och alla våra kunder är lika viktiga. Oavsett vilken typ av översättning du har behov av så kan vi hjälpa dig dygnet runt. Vi är en global ISO certifierad översättningsbyrå som tillhandahåller professionell översättning mellan över 30 språk direkt online.

Hos oss arbetar endast universitetsutbildade professionella översättare

Med över 5 500 professionella översättare är vi en av de ledande byråerna, rankad som TOP100 i världen (2014/2015). Våra översättare är samtliga specialiserade inom sitt fackområde dvs. din översättning kommer att göras av en universitetsutbildad översättare som översätter till sitt modersmål han/hon har också fackkunskap inom det område han/hon översätter, vilket är en förutsättning för en korrekt terminologi.

Med kvalitet i fokus

Att vara en certifierad översättningsbyrå ställer krav på både de översättare vi använder men också på våra processer och vårt kundbemötande. Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar vilket innebär att en översättning utförd av oss skall vara klar att använda när du mottager den utan behov för korrektion.

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.