The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning för näringslivet

Professionell översättning för företag och organisationer

Arbetar du inom näringslivet? Oavsett om du är anställd eller driver ett eget företag kan du komma i en situation där du snabbt behöver en professionell översättning. Det kan vara ett kontrakt eller avtal, teknisk dokumentation, importdokument eller bara personliga dokument som skall översättas i samband med en t.ex. en visumansökan.

ISO 17100 certifierad fullservice översättningsbyrå 

Vi tillhandahåller alla typer av översättningar till och från de flesta språk. Våra priser ligger ofta 20-25% under andra byråer tack vare att hela vår verksamhet är helt internetbaserad. Detta innebär inte att vi utnyttjar maskin översättning tvärtom, med över 5 500 professionella översättare så är vi en av de största översättningsbyråerna i världen av rankad som nummer 100 i 2014.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid projektledare tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument. Laddar du upp dina dokument i vår portal så får du din offert omgående

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.