Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från svenska till franska online

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till franska inom juridik, finans, medicin och teknik.

Kvalificerad översättning från svenska till franska inom de flesta ämnesområden direkt online. Vi översätter allt från teknisk produktinformation och användarhandböcker till juridiska dokument som personbevis, betyg, skilsmässohandlingar, patientjournaler, power-point-presentationer, marknadsundersökningar, webbinnehåll etc. mellan svenska och franska.

Auktoriserad översättning från svenska till franska online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning och även auktoriserad översättning mellan svenska och franska av t.ex. domar, kontrakt, betyg, registerutdrag, kontoutskrifter mm. Vi använder så långt möjligt översättare som är auktoriserade i Frankrike så att du slipper att notarisera översättningen. Är översättningen gjord av en svenska auktoriserad översättare från svenska till franska så måste den förses med en apostille för att visa att översättaren är auktoriserad.

Översättning till franska med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Detta ger dig som kund en mycket stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär konkret att de översättningar vi levererar är korrekta både språkligt och terminologiskt. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida.

Sekretess är för oss en självklarhet

All vår personal är bunden av sekretessavtal. Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess.

Säker betalning online

Du betalar direkt online med ditt kreditkort över PayPal eller Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Beställen en professionell översättning från svenska till franska online

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>