The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå arabiska

Professionell översättning mellan arabiska och svenska

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och sedan 2005 specialiserad på bland annat arabisk översättning. Vi utför översättning mellan arabiska och svenska men också till och från över 100 andra språk. För de vanligaste språkkombinationerna kan du beställa en översättning direkt online. Vi är en komplett översättningsbyrå med erfarna facköversättare inom juridk, finans, medicin, teknik, IT m.fl. ämnen och utför auktoriserad översättning till och från arabiska inom juridik och finans/ekonomi.

Vi översätter facktexter till/från arabiska åt företag, myndigheter och privatpersoner

Vi utför facköversättningar inom juridik, finans, medicin och teknik mellan arabiska och de flesta stora språk. Vi översätter facktexter till bl.a. svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, finska, ryska, kinesiska, polska, norska, danska m.fl. Här får du en Opens internal link in current windowoffert online

Auktoriserade översättning till och från arabiska

Vi får mycket ofta förfrågningar om auktoriserade översättning till och från arabiska. Vi har auktoriserade översättare både från arabiska till svenska och svenska till arabiska. De arbetar huvudsakligen med bestyrkta översättningar av juridiska handlingar, avtal, intyg, personbevis, betyg och liknande dokument. Här får du en Opens internal link in current windowoffert online

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver mer information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.