Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från svenska till ukrainska

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till ukrainska inom juridik, ekonomi, medicin och teknik.

Hos The Native Translator kan du beställa en auktoriserad översättning eller en professionell facköversättning från svenska till ukrainska dygnet runt. Vi är en ISO 17100 certifierad global översättningsbyrå med över 5.500 universitetsutbildade översättare och har kompetens inom de flesta språkkombinationer och fackområden.

Facköversättning av dokument och texter

Behöver ni hjälp med att översätta manualer, medicinska journaler, kontrakt och avtal, informationstexter eller annat textmaterial från svenska till ukrainska? Då kan vi hjälpa er. Vi har ett stort antal universitetsutbildade översättare som arbetar för oss med kompetens inom de flesta ämnesområden. Juridik och ekonomi, medicin eller högteknologi, det spelar ingen roll, vi har kompetensen.

Auktoriserad översättning till ukrainska

Dokument och texter som skall användas i officiella sammanhang, t.ex. av myndigheter, domstolar etc. måste alltid översättas av en auktoriserad översättare. I Ukraina har man ett annat system än det vi känner i Sverige och där måste alla dokument som skall användas i officiella sammanhang notariseras hos en notarie. Vi har ett etablerat samarbete med en notarie i Kiev och utför den här typen av uppdrag regelmässigt.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>