Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från svenska till rumänska

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till rumänska inom juridik, medicin, teknik och marknadsföring.

Kvalificerad översättning till rumänska inom de flesta ämnesområden direkt online. Vi översätter allt från teknisk produktinformation och användarhandböcker till juridiska dokument, personbevis, patientjournaler, kreativt marknadsföringsmaterial, power-point-presentationer, marknadsundersökningar, webbinnehåll etc. mellan svenska och rumänska.

Auktoriserad översättning från svenska till rumänska online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning mellan svenska och rumänska till auktoriserad översättning av t.ex. domar, kontrakt, betyg, registerutdrag, kontoutskrifter mm.

Översättning till rumänska med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Detta ger dig som kund en mycket stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär konkret att de översättningar vi levererar är korrekta både språkligt och terminologiskt. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida.

Sekretess är för oss en självklarhet

All vår personal är bunden av sekretessavtal. Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning från svenska till rumänska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från rumänska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad rumänsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>