The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till engelska

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik.

Vi utför kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till engelska. Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast universitetsutbildade professionella engelska översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till engelska online

Vi hanterar alla former av kvalificerad engelsk översättning från specialiserad svensk engelsk facköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad engelsk översättning av t.ex. domar, kontrakt, betyg, registerutdrag, årsredovisningar etc.

Engelsk översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet. Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till engelska direkt över internet.