Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från italienska

Auktoriserad översättning och specialiserad facköversättning till och från italienska inom juridik, ekonomi, medicin och teknik.

Behöver du en auktoriserad översättning från svenska till italienska eller italienska till svenska? The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad och högkvalitativ översättning till och från bl.a. italienska. Med över 5 500 professionella facköversättare och auktoriserade översättare så är vi en av Europas största översättningsbyråer och kan därför hantera både stora och flerspråkiga uppdrag på kort tid.

Italiensk facköversättning och auktoriserad översättning online

Vi hanterar alla former av kvalificerad italiensk översättning från specialiserad facköversättning från svenska till italienska inom ekonomi, medicin, teknik eller juridik till översättning av mer allmänna texter.

Auktoriserad översättning till och från italienska

Vi utför också auktoriserad översättning från svenska till och från italienska av alla former av juridiska dokument såson betyg, kontrakt och avtal, registerdokument, årsredovisningar mm. Skall dokumentet användas i Sverige använder vi översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet, skall det användas i Italien så lång möjligt översättare som är auktoriserade i Italien. I Italien måste ofta översättaren begå en ed i domstol för att översättningen skall anses som vara auktoriserad.

Professionell översättning med kvalitetsgaranti

Många översättningsbyråer hävdar att de följer en viss certifieringsstandard men vi menar att det är stor skillnad på att vara kvalitetscertifierad och att följa en standard. The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och för att säkra att vi förljer föreskrifterna i ISO-normen så kontrolleras vårt arbete regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet och detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Vill du beställa en italiensk översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från italienska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>