Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning av finansiella dokument

Finansiell översättning utförd av auktoriserade översättare och facköversättare med expertis i finans, ekonomi och juridik enligt ISO 17100 och ISO 20771

The Translator Group är en av de ledande översättningsbyråerna inom finans och juridik på den skandinaviska marknaden. Med över 5 500 facköversättare och kontor på 4 kontinenter kombinerar vi lokal kompetens med internationell skalbarhet och kan hjälpa dig med finansiell översättning anspassad till din målgrupp.

Kompetenta facköversättare som är utbildade inom det ämnesområde de översätter

Vid översättning av ett finansiellt dokument krävs förståelse för sammanhanget och särskilda termer måste översättas korrekt och konsekvent. Våra finansiella översättare är facköversättare med en universitetsutbildning inom ekonomi/juridik, minimum en BA/civilekonom alternativt lång erfarenhet från bank eller finansbranschen, de är specialiserade på finansiell översättning och kan terminologin och den finansiella jargongen.

Hos The Native Translator använder vi enbart "modersmål översättare". Det vill säga våra översättare översätter enbart till sitt eget modersmål och utöver detta kräver vi att han/hon lever i ett land där språket talas för att kunna följa med i språkets utveckling och behålla den naturliga känslan för språkets nyanser.

Typisk finansiell översättning

  • Årsredovisningar
  • Delårsrapporter
  • Kvartalsrapporter
  • Bokslutskommunikéer
  • Prospekt
  • Informationsblad
  • Faktamaterial och annat bakgrundsmaterial för finansiella analytiker och media

Översättning av finansiella dokument med kvalitetsgaranti

Vi lämnar kvalitetsgaranti på våra finansiella översättningar. The Native Translator är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Konfidentiella och säkra översättningar

Vi erbjuder en säker och konfidentiell översättningsprocess då all vår personal är bunden av sekretessavtal. Alla översättningar utförs på vår översättningsplattform genom ett säkert 256-bits krypterat nätverk.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad finansiell dokumentöversättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>