Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till och från svenska

Här kan du beställa en auktoriserad översättning av dokument till och från svenska inom juridik, finans och medicin men också av en mer allmän text.

The Native Translator är specialiserad på auktoriserad översättning och har auktoriserade översättare tillgängliga i samtliga de språkkombinationer där det finns auktoriserade översättare.

Vad är en auktoriserad översättare?

En auktoriserad översättare är en översättare som genomgått och bestått Kammarkollegiets prov för auktoriserade översättare. Man måste genomgå provet för den språkkombination där man önskar att vara auktoriserad och blir inte med automatik auktoriserad också för den omvända kombinationen. Dvs. om man genomgått prov som auktoriserad översättare från svenska till engelska så blir man därmed inte automatiskt auktoriserad från engelska till svenska utan måste genomgå ett motsvarande prov.

Auktoriserad översättning mellan svenska och 30 andra språk

Vi hanterar alla former av auktoriserad översättning till och från svenska inom medicin, finans eller juridik av t.ex. domar, kontrakt, certifikat mm. och allt detta online. Vi har auktoriserade översättare i samtliga de språkkombinationer där det finns en auktoriserad översättare och här kan du beställa en auktoriserad översättning mellan svenska och bl.a; arabiska, bulgariska, danska, engelska, estniska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, lettiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, spanska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är en av få översättningsbyråer som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 den kvalitetsstandard som gäller för översättningsbyråer. Vårt arbete kontrolleras löpande av Austrian Standards som är certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar dagligen känslig information och är naturligtvis alltid mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Vill du beställa en svensk översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från svenska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad online översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>