The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Facköversättning och auktoriserad översättning mellan svenska och spanska

Specialistöversättning och auktoriserad översättning från svenska till spanska och spanska till svenska inom finans, juridik, medicin, teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför kvalificerad översättning av texter och dokument inom juridik, eknonomi och finans, medicin samt teknik från svenska till och från spanska. Med över 50 professionella facköversättare och auktoriserade översättare till spanska så är vi en av europas större översättningsbyråer specialiserade på översättning mellan svenska och spanska.

Auktoriserad översättning till spanska

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning till spanska från specialiserad facköversättning till auktoriserad översättning mellan svenska och spanska av t.ex. domar, kontrakt och avtal, betyg, registerutdrag mm. Vi använder översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet men om översättningen skall användas i Spanien så kommer en översättare som är auktoriserad av det spanska utrikesdepartementet att göra översättningen. Det innebär att du inte behöver en apostille från notarius publicus som bekräftar att översättaren är av Kammarkollegiet auktoriserad att utföra översättning till spanska.

Spansk översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är Opens internal link in current windowcertifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger dig som kund en stor trygghet. Vår garanti innebär att vi levererar en översättning som är både språkligt och terminologiskt korrekt.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till och från spanska direkt över internet.