The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från turkiska

Professionell översättning från svenska till turkiska och turkiska till svenska inom juridik, finans, medicin och teknik.

Behöver du en auktoriserad äversättning till turkiska av ett personbevis eller kanske en kvalificerad medicinsk översättning från svenska till turkiska. Med över 5 500 professionella facköversättare och auktoriserade översättare så är vi en av Europas största översättningsbyråer och kan hantera mycket stora och flerspråkiga översättningar och inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi översätter mellan tuskiska och svenska, engelska, tyska, franska och ca 30 andra språk. Oavsett språkkombination och ämnesområde kan vi hjälpa dig med en kvalificerad översättning till och från turkiska.

Auktoriserad översättning från svenska till turkiska eller tuskiska till svenska online

Vi utför auktoriserad översättning till och från turkiska av alla tuyper av juridiska och finansiella dokument t.ex. domar, kontrakt, betyg, registerutdrag mm.

Professionell översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är Opens internal link in current windowkvalitetscertifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet och detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.