The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från kinesiska

Auktoriserad översättare från svenska till kinesiska och kinesiska till svenska och specialiserad facköversättning till och från kinesiska inom juridik, finans, medicin och teknik.

Här kan du beställa en auktoriserad översättning från svenska till kinesiska eller kinesiska till svenska. The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå bl.a. specialiserad på kinesisk översättning till och från svenska men också över 30 andra språk. Vi har auktoriserade översättare både till och från kinesiska och kan tack vare vår storlek hantera mycket stora projekt.

Kinesisk facköversättning och auktoriserad kinesisk översättning

Vi hanterar alla former av kvalificerad kinesisk översättning från facköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning till och från kinesiska av t.ex. betyg, domar, kontrakt, avtal mm. och detta online.

Professionell översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är Opens internal link in current windowkvalitetscertifierad enligt ISO17100 den kvalitetsstandard som gäller för översättningsbyråer. Vårt arbete kontrolleras löpande av Austrian Standards som är certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar dagligen känslig information och är naturligtvis alltid mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO17100 kvalitetscertifierad online översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.