The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning till och från farsi

Professionell översättning till och från farsi och persiska inom juridik, finans, medicin och teknik utförd av en ISO17100 certifierad översättningsbyrå.

När du snabbt behöver få tillgång till kvalificerad översättning till och från farsi eller persiska som det också heter så skall du kontakta oss. Med över 100 professionella översättare så kan vi hantera mycket stora projekt.

Facköversättning och certifierad översättning till och från farsi.

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning från specialiserad facköversättning till och från farsi och 10 andra språk inom medicin, teknik eller juridik till certifierad översättning av t.ex. domar, kontrakt, betyg och registerutdrag mm. 

Professionell översättning till och från farsi med kvalitetsgaranti

The Native Translator som är en del av The Translator Group är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal och dina dokument hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.