The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från engelska

Professionell översättning till och från engelska inom juridik, finans, medicin och teknik direkt över internet utförd av en ISO17100 certifierad översättningsbyrå.

Vi utför aktoriserad översättning och kvalificerad facköversättning från svenska till engelska och engelska till svenska. Med över 5 500 professionella översättare så är vi inte enbart en av Europas största översättningsbyråer utan också rankade som TOP100 globalt, en ranking utförd 2015 av Common Sense Advisory en Boston baserad konsultbyrå.

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från engelska

Vi hanterar alla former av kvalificerad engelsk översättning från specialiserad facköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning från svenska till engelska eller omvänt av t.ex. domar, kontrakt, betyg och registerutdrag mm. Vi använder endast universitetsutbildade professionella översättare och de översätter naturligtvis enbart till sitt modersmål.

Professionell engelsk översättning med kvalitetsgaranti

Många översättningsbyråer hävdar att de följer en viss standard men vi menar att det är stor skillnad på att vara certifierad och att följa en standard. The Native Translator som är en del av The Translator Group är Opens internal link in current windowcertifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar som vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till och från engelska direkt över internet.