The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från danska

Professionell översättning från svenska till danska och danska till svenska. Auktoriserad översättning och specialiserad facköversättning till och från danska inom juridik, fians, medicin, teknik. 

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsabyrå specialiserad på att utföra och leverera kvalificerad översättning direkt online. När du snabbt och bekvämt behöver få tillgång till översättning till eller från danska så är vi lösningen. Med över 5 500 professionella facköversättare och auktoriserade översättare så är vi en av Europas största översättningsbyråer och erbjuder en fullservice översättningstjänst direkt över internet. Vi kan hantera både stora och små och inte minst flerspråkiga översättningsprojekt. Kontakta oss om du behöver hjälp med översättning från svenska till danska eller danska till svenska eller något av de över 30 andra språk vi hanterar.

Dansk facköversättning och auktoriserad översättning till och från danska online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning från specialiserad acköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning till eller från danska av t.ex. domar, kontrakt, avtal, betyg, registerutdrag etc.

Professionell översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är Opens internal link in current windowkvalitetscertifierad enligt ISO17100 en kvalitetsstandard framtagen speciellt för översättningsbyråer och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet och detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.