The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning av registerutdrag

Auktoriserad översättning av utdrag från belastningsregistret och andra registerutdrag.

Översättningar av officiella dokument som t.ex. utdrag ur belastningsregistret och andra registerutdrag måste göras av en auktoriserad översättare dvs. en så kallad auktoriserad translator som är den officiella yrkestiteln. En auktoriserad translator har i Sverige blivit godkänd för översättning av officiella dokument till eller från svenska genom ett prov hos Kammarkollegiet. Translatorn har en personlig stämpel som översättningen stämplas med och efter att dokumentet därefter blivit stämplat hos notarius publicus så accepteras det i alla länder som underskrivit Haag överenskommelsen.

Beställ en auktoriserad översättning av ett registerutdrag online.

Här kan du direkt online beställa en auktoriserad översättning av ett utdrag från belastningsregistret eller något annat register t.e.x personbevis m.fl. Du laddar upp en skannad kopia direkt i vår Opens internal link in current windowportal och får omgående både pris och förväntad leveranstid.

Kvalitetsgaranti

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland världens översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev certifierad enligt EN-15038, den första för översättningsbyråer specifika certifieringen. När denna 2015 avlöstes av ISO 17100 var vi nummer 7 i Europa att bli certifierad enligt den nya ISO standarden. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Här kan du läsa mer om våra Opens internal link in current windowcertifieringar.

Att beställa en översättning skall vara enkelt och smidigt

Det skall vara lätt och smidigt för dig att kontakta oss och också att beställa en översättning. Vi hanterar alla dokumenttyper i alla format och kan också hjälpa till med layoutarbete, vi har en egen DTP avdelning som hanterar den här typen av uppdrag. Opens window for sending emailKontakta oss för en offert.

Rätt pris på översättning

Vi tror att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna verksamma i Sverige idag. Genom en effektiv organisation så har vi kunnat pressa våra priser utan att kompromissa med kvaliteten. Våra översättare är universitetsutbildade, har målspråket som modersmål och är kvalificerade facköversättare och auktoriserade översättare. Du kan få en snabb Opens internal link in current windowoffert online

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet för oss. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med er som uppdragsgivare. 

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver mer information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.