The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Språk och översättningsservice, översättning av texter och dokument.

Professionell översättningsservice, vi översätter mellan 25 språk

Behöver du översätta några texter eller dokument till engelska eller kanske något annat av de 25 språk vi hanterar? The Native Translator är en professionell språkservice som utför översättning av alla typer av dokument och texter högkvalitativt direkt online och allt naturligtvis med kvalitetsgaranti.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Vi lämnar kvalitetsgaranti på våra översättningar

Som ISO 17100 certifierad översättningsservice så lämnar vi kvalitetsgaranti på de översättningar vi levererar. Här kan du läsa mer om vår Opens internal link in current windowkvalitetsgaranti.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad språkservice specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.