The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Snabb kvalitets översättning online

Snabb professionell översättning - över 5 000 facköversättare och auktoriserade översättare online.

Snabb högkvalitativ översättning inom alla fackområden där du beställer och får leverans direkt online. Vi utför specialiserad facköversättning och auktoriserad översättning inom juridik, finans, medicin och teknik med leverans direkt online.

Professionell online översättning dygnet runt årets alla dagar

En snabb översättning innebär dock inte att den är av sämre kvalitet eftersom vi kvalitetssäkrar att alla våra översättningar, de utförst högst professionellt av fack- och auktoriserade översättare. Den korta leveranstiden beror på att vi har medarbetare tillgängliga dygnet runt eftersom de är spridda över hela världen.

Oavsett vilken tid på dygnet du kontaktar oss finns det alltid någon som står redo att göra en professionell översättning åt just dig. Vi översätter till och från de flesta språk och du får en offert på din översättning innan du gör din beställning och detta på under en minut via vår Opens internal link in current windowonlineportal.

Är du beredd att betala för en inkorrekt översättning?

Upptäck alla fördelarna med The Native Translator du också, vi kan inte bara lova att du blir nöjd med resultatet, vi garanterar det! En översättning där terminologin är inkorrekt och där den grammatiska kvaliteten är tveksam är inte värd att betala för. Vi rekommenderar därför att du alltid använder facköversättare och auktoriserade översättare till dina texter och dokument. Hos oss får du alltid en översättning med kvalitetsgaranti, Här kan du läsa mer om våra Opens internal link in current windowkvalitetsprocedurer.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att snabbt leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.