The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell online översättning av dokument och handlingar

Professionell översättning av dokument och texter online

Vi levererar högkvalitativ branschspecifik översättning av dokument och texter direkt online. Våra översättningar utförs av auktoriserade translatorer och erfarna facköversättare. Vi översätter handböcker, produktspecifikationer, företagspresentationer, registreringsbevis, nyhetsbrev, patent, servicemanualer, kontrakt och avtal, medicinska journaler och mycket mer.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Professionell översättning med kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbuyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar. Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en Opens internal link in current windowcertifierad översättningbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.