The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator en professionell översättningstjänst online

Högkvalitativ översättningstjänst tillgänglig direkt online

The Native Translator är en modern professionell översättningstjänst som utför högkvalitativ översättning av allt från betyg, en patientjournal, ett kontrakt till en översättning av börsinformation eller språkgranskning av en doktorsavhandling direkt över internet.

Allt detta och mycket mer ordnar vi snabbt och smidigt åt dig hör på vår hemsida. Vi är en av de få översättningstjänster aktiva i Sverige som är certifierade både i Europa och Nordamerika. Med över 5 000 professionella översättare så är vi också en av världens största byråer och har därför kapacitet att hantera mycket stora projekt och alla typer av dokument oavsett fackområde snabbt och effektivt.

En kvalitetssäkrad översättningstjänst

Via vår hemsida beställer du enkelt din översättning direkt online. Ladda upp dina dokument via vår Opens internal link in current windowöversättningsportal och få dem professionellt översatta och levererade till din e-postadress inom 24 timmar (upp till 3 A4-sidor). Vi utför allt från professionell facköversättning, dvs specialiserad översättning inom ett specifikt fackområde såsom, juridik, medicin etc. men är också en av världens största leverantörer av certifierad och auktoriserad översättning direkt online.

Om du beställer en auktoriserad översättning mottager du en PDF fil med en skannad kopia på översättningen och inom 2-5 dagar så kommer ditt original med posten förutsatt att du har beställt ett sådant.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.