The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättningstjänst - facköversättning och auktoriserad översättning

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad professionell översättningstjänst som tillhandahåller en unik service. Högkvalitativa översättningar av alla typer av dokument online. Våra leveranstider är korta, våra priser är bland marknadens bästa och våra tjänster är smidiga och effektiva. Dygnet runt service årets alla dagar med facköversättare och auktoriserade översättare tillgångliga i de flesta språkkombinationer.

Översättningar av högsta kvalitet levererade "on-time"!

Du kan lita på att vi håller våra leveranstider och att dokumentet är redo att användas i samma sekund som det landar i din inkorg. Vi tar enkelt emot dina dokument via vår Online Service och inom 24 timmar är din professionella översättning klar. The Translator är framtidens översättningstjänst och vårt väl utarbetade system och professionella medarbetare gör att vi kan leverera det du behöver och med full sekretess, dina dokument är i trygga händer hos oss.

Vi utför facköversättning och auktoriserad översättning inom följande fackområden

  • Finans och ekonomi
  • Juridik
  • Marknadsföring och turism
  • Medicin
  • Teknik

Våra översättare är naturligtvis universitetsutbildade

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningstjänst specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.