The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionella facköversättare specialiserade på översättningar för bygg och entrepenadbranschen.

Översättningstjänst för bygg- och entrepenadbranschen

Vi levererar högkvalitativ branschspecifik översättning av dokument och texter direkt online. Våra översättningar utförs av auktoriserade translatorer och erfarna facköversättare med kompetens inom bygg och entrepenad.

Skall du lämna offert på ett byggprojekt så hjälper vi dig med översättningen

Skall du lämna offert på ett byggprojekt så kan vi hjälpa dig med översättning av offerten mm. Vi gjort det möjligt för dig att beställa din kvalitetsöversättning direkt online, oavsett i vilket filformat du har ditt dokument. När du skickar ditt material till oss kan du vara säker på att översättningen du får tillbaka har samma formatering som originalet samt är i det filformat du önskar. Allt för att underlätta för dig och för att du ska kunna använda ditt översatta dokument på en gång.

Facköversättare specialiserade på byggbranschen

Alla våra översättare är professionella och har stor erfarenhet inom bland annat juridik, ekonomi och finans, medicin, teknik, IT, turism och marknadsföring. The Native Translator är en språkservice som är certifierad enligt ISO17100 vilket gör att du kan känna dig trygg i ditt val att anlita oss. Inget uppdrag är för stort och inget uppdrag är för litet för oss. Vi garanterar total sekretess i alla led för våra kunder, både internt och externt.

Vi hjälper dig med byggtekniska översättningar som:

 • arbetsmiljöplaner
 • egenkontroller
 • arbetsberedningar
 • arbetsmiljöpresentationer
 • projektspecifika säkerhetsföreskrifter
 • APD planer
 • ritningar samt programhandlingar

Bygg och entrepenad relaterade juridiska översättningar

 • Avtal
 • Medarbetarhandböcker
 • Kontrakt
 • Offerter

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.