The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 certifierad medicinsk översättningsbyrå

Professionell medicinsk översättning snabbt och effektivt online

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad modern medicinsk översättningsbyrå specialiserad på bl.a. professionell medicinsk översättning direkt över internet. Patientjournaler, instruktioner för medicinsk utrustning, bipacksedlar, medicinska avhandlingar och artiklar är några av de text typer som vi översätter online.

Översättare med medicinsk kompetens till 25 språk

Våra översättare inom medicin är läkare, sjukvårdspersonal och forskare med djupgående ämneskunskaper, flytande på källspråket och med modersmålet som målspråk. Utöver detta så är de naturligtvis lingvister och förmår att uttrycka sig professionellt i skrift. Vi utför högkvalitativ översättning av medicinska dokument mellan 25 språk online dygnet runt året runt.

Medicinsk översättning för några av världens största medicinalbolag m.fl

Hos oss är dina medicinska dokument i trygga händer och du kan vara säker på att du mottager en kvalitets översättning när den kommer från oss. Vi erbjuder inte bara medicinsk översättning av journaler utan även av läromedel, apoteksförpackningar, bipacksedlar, försäkringskrav, märkning av apparatur med mera. 

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad medicinsk översättningsbyrå specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.