The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Översättning av hemsidor

Professionell översättning av hemsidor och andra web dokument.

Ditt företags hemsida är ditt visitkort och ofta potentiella kunders första möte med ditt företag. Kvalitén kan vara avgörande för om en potentiell kund kontaktar dig för en offert eller går vidare till en konkurrent.

Att bara översätta sin hemsida till engelska räcker inte idag

Tidigare valde man ofta att bara att översätta sin hemsida till engelska eftersom detta är ett språk som många förstår men det räcker inte idag. Det finns analyser som visar på att inom vissa språkområden t.ex. Japan och Frankrike så kan du förlora upp emot 80% av dina potentiella kunder om de inte kan informera sig om dina tjänster och produkter på sitt modersmål. Undersökningar visar också att när det gäller e-handel i Europa så förlorar du 45% av dina potentiella kunder om de inte kan få information på sitt modersmål. 

Informera dina kunder om nya produkter direkt på din hemsida men gör det på ett språk de förstår

Många företag med utländska kunder och samarbetspartners översätter därför sin hemsida till de språk som talas på de marknader där de är aktiva för att effektivt kunna informera om nyheter och förändringar. Ett genomtänkt och anpassat nyhetsflöde via en blogg eller "news channel" på hemsidan är också ett sätt att förbättra rankingen hos Google m.fl förutom att det visar era kunder att ni är ett aktivt företag i utveckling.

Vilken kompetens har The Native Translator's översättare?

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har målspråket som modersmål och bor och lever i ett land där språket talas, detta för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande språkutvecklingen. Utöver att de är mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet så är de också branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter.

Översättning av hemsidor med kvalitetsgaranti

Oavsett vilka typer av web dokument du behöver översätta gör The Native Translator det snabbt och professionellt. Opens window for sending emailKontakta oss för en kostnadsfri offert och upptäck hur billig en professionell översättning av din hemsida kan vara. Som ISO-17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi naturligtvis kvalitetsgaranti på våra översättningar.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Ladda upp ditt dokument i vår Opens internal link in current windowöversättningsportal så får du på under en minut en offert med både pris och förväntad leveranstid, har du frågor så når du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå online.