The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning av handelsdokument

Översättning av fakturor samt transportdokument.

Bedriver ert företag handel med andra länder? Hanterar ni stora mängder av handelsdokument, som exempelvis fakturor, bankgarantier, enhetsdokument, ursprungsintyg, EUR-certifikat, GSP-certifikat, ATA-carnet, frakthandlingar såsom CMR, AWB och FCR samt olika intyg på andra språk?

Administrationen av en utlandsorder tar mycket tid men vi kan hjälpa er med att snabbt och effektivt översätta alla dessa typer av dokument och detta ofta inom ett par timmar. Ladda upp dina dokument i vår Opens internal link in current windowportal och vi översätter dem inom få timmar. 

Vi gör processen precis så enkel som den kan vara. När du skickar över dina dokument till oss ser vi till att de hamnar direkt hos en översättare som är expert på just ditt område, vilket garanterar ett högkvalitativ översättning. Med översättare över hela världen kan vi se till att översättningen av dina dokument påbörjas omgående och returneras till dig snabbare än du trodde var möjligt. 

Våra översättare är naturligtvis universitetsutbildade

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad juridisk översättningstjänst specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.