The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning av bloggar

Översättning av bloggar och hemsidor

Har du en bra hemsida till ditt företag med bra information även för utländska besökare? Inte? Då kanske det kan vara en god idé att ta tag i det nu. För en ordentlig och högkvalitativ översättning av hemsidor kan du göra som många andra har gjort, kontakta oss på The Native Translator.

Vi översätter allt material på din hemsida, vi ordnar till och med en översättning av dina bloggar så att kunderna kan följa ditt nyhetsflöde och vad som är på gång. Att översätta materialet på din hemsida till ett eller fler andra språk är en enkel process och ett lätt sätt att göra det tillgängligt för potentiella kunder och nya kontakter.

The Native Translator har stor erfarenhet av den här typen av översättning och kan även uppdatera din sida kontinuerligt vid behov. Vi kan även göra en SEO anpassad översättning av era dokument för att ytterligare öka möjligheterna att utländska kunder hittar just din hemsida. Kontakta oss redan idag för mer information och en kostnadsfri offert.

Våra översättare är naturligtvis universitetsutbildade

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningstjänst specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.