The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning

Online översättningsservice inom alla fackområden

Har du dokument som du behöver få översätt? Behöver du kanske hitta en översättare som kan översätta dina dokument från ryska till svenska eller från svenska till portugisiska? Då har vi lösningen för dig.

Vi på The Native Translator kan ordna en översättning av alla typer av dokument, och har professionella översättare för i stort sett alla tänkbara språkkombinationer. Vad som är ännu bättre är att allt detta går att ordna via vår online översättningsservice. Via vår hemsida kan du omgående få en offert på ditt uppdrag och beställa en online översättning. Du får din offert på under 1 minut och översättningen i din inkorg inom ett dygn (om det rör sig om max 3 A4-sidor).

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.