The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning av transport dokument

Professionell översättning av enhetsdokument, ursprungsintyg, EUR-certifikat, GSP-certifikat, ATA-carnet, frakthandlingar mm.

The Native Translator är en certifierad översättningsbyrå som tillhandahåller professionell översättning direkt över internet. När du snabbt och effektivt behöver hjälp med översättning av t.ex. export- eller importdokument eller andra typer av handelsdokument som certifikat eller ursprungsintyg etc. så är vi lösningen.

Vi finns tillgängliga dygnet och har kompetenta och kvalificerade översättare med lång erfarenhet av juridisk översättning. När du beställer en översättning hos oss så kan du vara säker på att den är korrekt både vad gäller språk och terminologi. Har du behov av att översätta andra typer av dokument så är det inte heller några problem.

Professionell och auktoriserad översättning av handelsdokument över internet

The Native Translator har inte bara stor erfarenhet vad gäller översättning av transport dokument, oavsett vilken typ av dokument du vill att vi ska översätta, eller vilka språk det handlar om, kan vi lova dig ett högkvalitativt resultat. Vi utför professionell översättning direkt över internet, ladda upp ditt dokument i vår Opens internal link in current windowöversättningsportal och du får en kostnadsfri offert på under en minut.

Vi översätter bl.a. enhetsdokument, ursprungsintyg, EUR-certifikat, GSP-certifikat, ATA-carnet, frakthandlingar såsom CMR, AWB och FCR mm. Om du behöver fler informationer eller har frågor innan du beställer så når du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.