The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översätta export dokument

Professionell översättning av export och handelsdokument online 

The Native Translator är en global ISO certifierad översättningsbyrå som tillhandahåller kvalificerad dokumentöversättning inom juridik, finans, medicin och teknik online.

Har du ett företag som exporterar varor till andra länder? Har du behov av att översätta export dokument men vet inte riktigt vart du ska vända dig för att vara säker på att uppgiften sköts professionellt, snabbt och med ett bra resultat?  

Här kan du beställa en översättning dygnet runt

The Native Translator är en dygnet runt tjänst och utför professionell översättning av exportdokument, fakturor, certifikat, carnet etc. Vi kan tullterminologin och det säkrar dig en korrekt översättning som inte försenar din export eller fördyrar den. Alla våra översättningar kvalitetsgranskas innan de lämnar oss, för att du ska kunna känna att dina dokument är i trygga händer och för att vi ska vara säkra på att våra texter alltid håller samma höga kvalitet.  

Att beställa en översättning av oss är väldigt enkelt. Här på vår hemsida får du en offert på under 1 minut och vi levererar ofta inom få timmar. Med vår Online Service så har du dina dokument översatta och klara på mycket kort tid. Vi översätter t.ex. enhetsdokument, ursprungsintyg, EUR-certifikat, GSP-certifikat, ATA-carnet, frakthandlingar såsom CMR, AWB och FCR mm.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.