The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning av importdokument

Professionell dokument översättning online

Har du ett företag som importerar varor eller ska du som privatperson importera något? Tycker du att det är krångligt att förstå utländska import och export dokument såsom; enhetsdokument, ursprungsintyg, EUR-certifikat, GSP-certifikat, ATA-carnet, frakthandlingar såsom CMR, AWB och FCR mm. Varför göra det svårare än det behöver vara när det finns skickliga översättare som kan översätta dina importdokument på nolltid, så att du snabbt kommer vidare med ditt projekt.

The Native Translator är en översättningstjänst som ordnar din import översättning inom 24 timmar och oftast snabbare och det online. Den korta leveranstiden påverkar dock inte kvaliteten, alla översättningar som lämnar oss är av högsta kvalitet. The Native Translator har rätt person för dig både när det gäller översättning av export och import dokument.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.