The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Immigrations översättning online

Auktoriserad översättning av immigrationsdokument.

Vi hjälper dig snabbt och smidigt med att översätta dina immigrations dokument som pass, personbevis, vigselbevis, betyg, körkort mm.

Här hos The Native Translator kan vi garantera att du har hittat rätt. Vi ordnar snabbt översättning av alla de dokument du behöver för att Migrationsverket skall kunna ta ställning till din ansökan om uppehållstillstånd och detta snabbt online. 

Du kan känna dig trygg med att dokument översatta av oss är utformade på rätt sätt och att rätt terminologi har använts. Genom att ha dina personliga dokument översatta av en auktoriserad översättare redan vid första kontakten med Migrationsverket kan det påskynda behandlingen av ditt ärende. Vi erbjuder därför en snabb och professionell översättning av alla typer av relevanta dokument och detta till marknadens bästa pris.

Skanna in dina dokument och ladda upp dem i vår Opens internal link in current windowöversättningsportal här på vår hemsida så får du omgående ett pris och en förväntad leveranstid. Kom ihåg att alla dokument av den här typen skall översättas av en auktoriserad översättare. Om det språk du önskar att översätta från inte finns med bland dem som är listade så kontaktar du oss direkt per Opens window for sending emaile-post så skall vi hjälpa dig.

Behöver du mer information omkring vad som gäller för invandring till Sverige så kan du läsa mer på Opens external link in new windowMigrationsverkets hemsida.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.