The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Billig kvalitets översättning - professionell översättning till marknadens bästa priser!

Snabb och kvalitetssäkrad översättning till marknadens bästa priser

Kvalitetsöversättning online, behöver du en medicinsk översättning, eller kanske en översättning av tekniska dokument, behöver du översätta ditt betyg till engelska? Behöver du det snabbt samtidigt som kvaliteten är hög och priset lågt?

Facköversättning 25% billigare än de flesta

Då är det tveklöst The Native Translator du ska kontakta. Hos oss får du en billig kvalitetsöversättning till mycket bra pris, vi är ofta 15-25% billigare än våra konkurrenter. Du beställer dessutom din översättning online, allt för att underlätta för dig. Ladda upp ditt dokument i vår Opens internal link in current windowöversättningsportal och få det i retur direkt i din inbox översatt och klart att användas, inom 24 timmar.

Auktoriserad översättning online

Det går alltså även bra att beställa översättningar av dokument som behöver auktoriseras eller certifieras via vår online översättningstjänst. Du väljer vilken dokument typ det gäller och kan alltid vara säker på att översättningen har samma formatering som originalet.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.