The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning till svenska från över 30 språk online

Facköversättning och auktoriserad översättning till svenska inom medicin, juridik, finans, teknik mm.

Vi utför kvalificerad översättning av texter och dokument till och från svenska inom juridik, ekonomi och finans, teknik, medicin samt marknadsföring. Våra strax över 5 500 översättare är alla universitetsutbildade sk. facköversättare dvs. översättare som inte bara är lingvister men också har specialist kompetens inom det specifika fackområde de översätter. The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och vi lämnar kvalitetsgaranti på samtliga de översättningar till svenska som vi utför.

Auktoriserad översättning till svenska

Vi utför auktoriserad översättning till svenska från lite fler än 30 språk. FDu kan direkt online bestölla en auktoriserad översättning till svenska från engelska, tyska, franska, spanska, finska, italienska, nederländska, grekiska och ytterligare ca 25 språk.

Professionell svensk facköversättning tillgänglig dygnet runt

Du både beställer och får din leverans direkt online snabbt och effektivt. Vår orderprocess tar under 1 minut, ladda upp ditt dokument i vår Opens internal link in current windowöversättningsportal, välj språkkombination och fackområde. Du får omgående veta både pris och förväntad leveranstid. Vårt minimipris är 25 EUR och en normal A4 kostar ca: 45 EUR, mindre än de flesta av våra konkurrenters minimumavgift. Betalning sker enkelt och säkert med kreditkort eller över PayPal.

Konfidentiell hantering är naturligtvis en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar gärna individuella sekretessavtal för uppdrag som kräver det. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra svenska översättningar

Våra översättare och translatorer är universitetsutbildade med lång erfarenhet av kvalificerade översättningar. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100. Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar och det innebär att texterna i de översättningar vi genomför är korrekta språkligt, stilistiskt och facktekniskt med en enhetlig användning av uttryck, begrepp, ord och förkortningar. Språket är flytande, lättläst, lätt för målgruppen att förstå och idiomatiskt korrekt.

Har du frågor kan du kontakta oss direkt på Opens window for sending emaile-post dygnet runt.