The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning till ryska

Professionell facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till ryska, du kan beställa en auktoriserad översättning direkt online.

The Native Translator utför auktoriserad översättning och facköversättning från svenska till ryska av tekniska manualer, finansiella dokument, juridiska dokument, medicinska dokument samt marknadsföringsmaterial som hemsidor, webbsidor och broschyrmaterial. The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och vi lämnar kvalitetsgaranti på våra översättningar till ryska.

Av Kammarkollegiet auktoriserade översättare till ryska och facköversättare med ämneskompetens

Vi arbetar enbart med professionella universitetsutbildade facköversättare och auktoriserade översättare med ryska som modersmål. Båda dessa kriterier är oerhört viktiga för att säkra att kvalitén på översättningen lever upp till våra mycket höga krav. Utöver detta så har våra översättare fackkompetens inom det ämnesområde de översätter, de kan terminologin en förutsättning för en högkvalitativ översättning.

Auktoriserad översättning till ryska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska och över 30 andra språk till ryska. Beroende på typ av text och i vilket sammanhang översättningen skall användas använder vi en av kammarkollegiet auktoriserad översättare eller översättare som är auktoriserad i Ryssland och då notariserar vi också översättningen i Ryssland.

Vi utför auktoriserad översättning av finansiella och juridiska dokument till ryska såsom:

  • Domar
  • Helårsrapporter, kvartalsrapporter
  • Kontoutdrag
  • Kontrakt
  • Redovisningshandlingar
  • Pass, födelsebevis, vigselbevis, körkort mm.

Du beställer din översättning online:

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »
När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2 - 3 dagar.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad rysk översättning av dokument och texter direkt över internet.