The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell finansiell översättning i London

Finansiella översättningar kräver översättare som har både utbildning och omfattande erfarenhet från den finansiella sektorn.

Våra finansöversättare har både utbildning och omfattande arbetslivserfarenhet från finansvärlden. De har alla en akademisk examen inom ekonomi, och många av dem är även auktoriserade finans och juridiska översättare. Finansiell översättning kräver exakthet, och måste utföras i enlighet med International Financial Reporting Standards. Eftersom det finns landsspecifika regler måste översättaren vara bekant med dessa för att kunna leverera ett korrekt resultat av hög kvalité. Våra översättare enbart inom sin egen marknad och på sitt modersmål.

Behöver du hjälp att kommunicera era finansiella resultat till marknaden?

Har ni planer på att expandera er verksamhet eller investera utomlands? Vår finansiella översättningstjänst hjälper er att kommunicera med affärspartners, banker, kunder, o.s.v. på ett effektivt sätt.

Vi kan förenkla internationaliseringen av er verksamhet genom att tillhandahålla effektiva kommunikationslösningar. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med alla sidor av finansiell översättning, och vi levererar översättningar av hög kvalité inom givna tidsramar.

Vi utför finansiella översättningar av:

  • Årsrapporter
  • Kontoutdrag
  • Balansrapporter
  • Kontrakt
  • Kreditrapporter
  • Analytikerrapporter
  • Investeringsdokument
  • Redovisningshandlingar
  • Resultatrapporter

Kvalitetsgaranti

Som ISO17100 certifierad finansiell översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid projektledare tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument. Laddar du upp dina dokument i vår portal så får du din offert omgående

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår portal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.