The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell finansiell översättning för den internationella finansmarknaden

Professionell översättning av finansiella rapporter och texter

Finansiella översättningar kräver översättare som har både har utbildning inom och erfarenhet från den finansiella sektorn alternativt har genomgått omfattande utbildning när det gäller översättning av texter och dokument för den finansiella sektorn.

Finansiella facköversättare som kan terminologin

The Native Translators specialistöversättare inom ekonomi och finans har samtliga både utbildning och arbetslivserfarenhet från finansvärlden. Finansiell översättning måste utföras med noggrannhet och i enlighet med "Opens external link in new windowInternational Financial Reporting Standards" samt landsspecifika affärsseder. Våra översättare arbetar därför enbart inom sin egen marknad och på sitt modersmål.

Vi översätter allt inom bank- och finansbranschen, till exempel

  • Avtal
  • Börsprospekt
  • Redovisningshandlingar
  • Resultatrapporter
  • Revisionsrapporter
  • Webbplatser
  • Årsredovisningar

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid projektledare tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument. Laddar du upp dina dokument i vår portal så får du din offert omgående

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår portal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.