The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning från norska till svenska

Översättning från norska till svenska inom juridik och finans, teknik och medicin, facköversättare och auktoriserade översättare med ämneskompetens som kan terminologin.

Vi utför kvalificerad översättning från norska till svenska inom de flesta ämnesområden direkt online. Vi översätter allt från teknisk produktinformation och manualer till juridiska dokument, patientjournaler, doktorsavhandlingar power-point-presentationer, webbinnehåll mm. från norska. Som ISO 17100 certifierad översättnijngsbyrå så vi lämnar självklart kvalitetsgaranti på de norska översättningar som vi utför.

Auktoriserad översättning från norska till svenska online

Vi utför auktoriserad översättning mellan norska och svenska av t.ex. domar, kontrakt, betyg, registerutdrag mm. Våra översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet.

Översättning från norska till svenska med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär att de översättningar från norska till svenska som vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. All vår personal är bunden av sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar direkt online med ditt kreditkort över PayPal eller Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad norsk svensk översättning direkt över internet.