The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Koreansk översättning inom teknik, juridik, finans och medicin.

Professionell översättning mellan koreanska och 30 språk online.

Hos The Native Translator är alla översättare facköversättare och kvalificerade inom sina respektive ämnesområden. De är lingvister, men de erbjuder även kulturell expertis då de enbart översätter till sina respektive modersmål. Det innebär att dina texter och dokument kommer att översättas till en mycket hög professionell standard. Vi översätter mellan koreanska och de 30 största världsspråken inkluderande de nordiska språken.

Vi har ett mycket stort globalt nätverk med över 5 500 professionella översättare till vårt förfogande. Det innebär att vi kan lösa det flesta uppdrag oavsett storlek och språkkombination. Vi utför: Koreansk översättning av tekniska manualer, finansiella dokument, juridiska dokument, annonser, medicinska dokument samt koreanska programvaru- och IT-översättningar.

Kvalitetsgaranti

Som ISO17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de koreanska översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid projektledare tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument. Laddar du upp dina dokument i vår portal så får du din offert omgående

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår portal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.