Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Koreansk översättning inom teknik, juridik, finans och medicin.

Professionell översättning mellan koreanska och 30 språk online.

Hos The Native Translator är alla översättare facköversättare och kvalificerade inom sina respektive ämnesområden. De är lingvister, men de erbjuder även kulturell expertis då de enbart översätter till sina respektive modersmål. Det innebär att dina texter och dokument kommer att översättas till en mycket hög professionell standard. Vi översätter mellan koreanska och de 30 största världsspråken inkluderande de nordiska språken.

Vi har ett mycket stort globalt nätverk med över 5 500 professionella översättare till vårt förfogande. Det innebär att vi kan lösa det flesta uppdrag oavsett storlek och språkkombination. Vi utför: Koreansk översättning av tekniska manualer, finansiella dokument, juridiska dokument, annonser, medicinska dokument samt koreanska programvaru- och IT-översättningar.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Koreansk översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 kvalitetsstandarden för översättningsföretag. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra finska översättningar.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Här kan du beställa en översättning mellan koreanska och fler än 30 språk:

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en koreansk översättning av ditt/dina dokument direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>