The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning av juridiska texter och dokument

Auktoriserade juridiska översättare som förstår texten och kan terminologin.

Juridik är ett kulturberoende ämnesområde, och juridisk översättning anses därför vara ett av de mest utmanande specialistområdena inom översättning.

Juridisk översättning kräver full förståelse av det juridiska språket, ett språk som skiljer sig mellan olika juridiska system och till och med inom samma språkområde. Juridisk översättning kan därför endast utföras av lokala juridiska översättare på sina modersmål, översättare med en examen inom juridik och helst med lång arbetslivserfarenhet.

De flesta typer av juridiska skrifter, och i synnerhet kontrakt och avtal, handlar om att bestämma tydligt definierade rättigheter och skyldigheter för individer eller företag. Det är väsentligt att försäkra sig att översättningar av dessa rättigheter och skyldigheter är korrekt beskrivna. Kostnaderna för en dålig juridisk översättning kan vara mycket höga.

Du beställer din översättning online:

Du får en offert och beställer din juridiska översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »
När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2 - 3 dagar.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad juridisk översättning av dokument och texter direkt över internet.