The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning till norska

Auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument till norska direkt online.

The Native Translator utför auktoriserad översättning till norska av dokument som kontrakt och avtal, registerdokument, betyg, födelsebevis och andra juridiska och finansiella handlingar.

Auktoriserad translator är en skyddad yrkestitel för översättare med statlig auktorisation som meddelas av Kammarkollegiet efter att översättaren har godkänts i ett översättningsprov. I Norge kallas motsvarande statsautorisert translatør och auktoriseras av Handelsskolen i Bergen. Vi använder alltid lokala översättare i det land där dokumentet skall användas för att du skall slippa legalisering hos UD alternativt notarisering hos Notarious Publicus. Därför om du behöver en auktoriserad översättning till norska så kommer vi att använda en norsk "statsautorisert translatør".

En auktoriserad översättning till norska gjord av en av Kammarkolleget i Sverige auktoriserad översättare är giltig inom hela EU/EFTA enligt "tjänstedirektivet" men accepteras ofta först efter att dokumentet Opens external link in new windowlegaliserats hos UD eller blivit Opens external link in new windownotariserat hos Notarius Publicus..

Exempel på tillfällen då en översättning ska auktoriseras är när det handlar om t.ex. årsredovisningar, betyg, intyg, registerutdrag samt juridiska handlingar som ska användas i en rättegång men ofta ställs krav på att dokument i samband med affärstransaktioner översätts av en auktoriserad översättare.

Få en offert på en auktoriserad översättning till norska online

The Native Translator är en av världens största leverantörer av auktoriserade översättningar till och från bl.a. norska och ledande på auktoriserad och certifierad online översättning. Få din offert redan nu online, det tar mindre än en minut, är helt anonymt och vi meddelar både pris och leveranstid >Opens internal link in current windowVisa offert.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad finansiell och juridisk översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.