The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Finansiell översättning utförd av finansiella facköversättare och auktoriserade översättare

Vi är specialister på finansiell översättning.

Finansiella översättningar kräver, likt de flesta andra översättningar, översättare som är specialister. The Native Translator är en online-tjänst som är certifierad enligt ISO 17100 samt i Nordamerika CAN/CGSB-131.10. Vi disponerar ett omfattande nätverk av finansöversättare, och vi utför regelbundet finansiella facköversättningar och auktoriserade översättningar åt investmentbanker, retail-banker, försäkringsbolag, finansavdelningar på multinationella företag m.fl.

Finansvärlden är internationell, vilket innebär att det är viktigt att man kan kommunicera med sina kunder och partners över hela världen på ett korrekt sätt och med en korrekt terminologi. The Native Translator är en del av schweiziska The Translator Group med kontor utanför Zürich finanscentum, och vi är specialister på just detta.

Finansiella översättare med erfarenhet från världens finanscentra

Vi erbjuder finansiella översättningar av hög kvalité utförda av professionella översättare som översätter till sitt modersmål. En snabb och effektiv översättningstjänst, från översättare med erfarenhet från världens stora finanscentrum.

Du beställer din översättning online:

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »
När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2 - 3 dagar.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.