The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Professionell kinesisk översättning

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad global översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad översättning till och från bl.a. kinesiska. Vi utför både auktoriserad översättning och specialiserad facköversättning inom juridik, finans, teknik och medicin mellan kinesiska och svenska men också till och från samtliga andra större språk. Som certifierad översättningsbyrå använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och om du beställer en översättning från svenska till kinesiska så kommer den att utföras av en översättare som har kinesiska som modersmål.

Auktoriserad översättning till och från kinesiska

Vi utför auktoriserad översättning mellan svenska och kinesiska av juridiska och finansiella dokument. Kontrakt och avtal, registerdokument och finansiella dokument måste vanligtvis översättas av en auktoriserad översättare. För den här typen av översättningar använder vi översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige.

Facköversättning inom teknik, medicin mm till kinesiska.

Vi utför kvalificerad facköversättning inom teknik, medicin och marknadsföring. Manualer, instruktionsböcker, patent, artiklar och avhandlingar eller översättning av en hemsida till kinesiska. Oavsett typ av text så har vi översättare med rätt kvalifikationer.

Leverantör av översättning till svensk - kinesiska handelskammarens medlemmar.

The Translator Group har ett samarbetsavtal med den svensk-kinesiska handelskammaren SCCC och erbjuder handelskammarens medlemmar både rabatter och en prioriterad service.

Kinesisk översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

Kinesiska, världens mest talade språk

Kinesiska, eller det sinitiska språket som det även kallas, är en språkfamilj som talas av fler än 1 miljard människor och är världens mest talade språk. Den vanligaste varianten är mandarin, som talas av ungefär 850 miljoner människor, följt av wu (90 miljoner), kantonesiska (70 miljoner) och min (50 miljoner).
Standardkinesiska är Folkrepubliken Kinas officiella språk och är en standardiserad form av den talade kinesiskan som är baserad på Peking-dialekten av mandarin.

The Native Translator är branschledande inom dokumentöversättning online och utför auktoriserad översättning och facköversättning till och från kinesiska dygnet runt, året runt. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100.

Här får du en offert, det tar mindre än en minut!